Voeg sfeer toe aan de keuken met een bartafel
Lifestyle & Interieur

Voeg sfeer toe aan de keuken met een bartafel

Er zijn verschillende plekken in huis waar je gezellig kunt eten of borrelen. Denk bijvoorbeeld aan de gewone eettafel, een loungeset in de tuin of aan een bartafel in de keuken. De laatstgenoemde tafel is ideaal voor verschillende gelegenheden: van een borrel met vrienden tot een uitgebreid ontbijt met het gezin. Het heeft unieke eigenschappen en daarnaast kan je profiteren van verschillende voordelen. Het aanbod aan bartafels en andere meubels van Emob is erg divers en daardoor is er voor elk wat wils.

Unieke eigenschappen van de bartafel

Je kan een bartafel herkennen aan de unieke zithoogte. In combinatie met hoge barkrukken of barstoelen creëer je een extra plek in jouw huis om te eten, te drinken of om andere activiteiten te ondernemen. De bartafel is te koop in verschillende hoogtes en breedtes. Ook kan je kiezen voor een tafel met opbergruimte, waar je diverse spullen op legplanken kan bewaren. Leg hier bijvoorbeeld speciaal servies neer of mooie decoratiestukken.

Afhankelijk van de soort tafel en de plek waar je het neerzet, kan je er een of meerdere krukken of stoelen bij aanschaffen. De keuze voor barkrukken of barstoelen is erg persoonlijk, wel zijn de stoelen vaak een stuk comfortabeler. Ook zijn de bartafels in verschillende vormen te verkrijgen: vierkant, rond of rechthoekig. Je kan de bartafel in een hoek plaatsen, tegen de muur of als kookeiland in de keuken.

Extra werkruimte voor het bereiden van een maaltijd

Kies je voor een bartafel kopen, dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo kan je het gebruiken als plek waar je een hapje of drankje nuttigt, maar het is ook geschikt als extra werkruimte. Zeker als je een kleine keuken hebt, is dit een groot voordeel. Bij het bereiden van een maaltijd heb je meer plek om de groentes, kruiden en andere voedingsmiddelen te snijden. Daarnaast zal de bartafel zorgen voor een open en gezellige sfeer in de keuken. Dit komt mede door de hoogte van de tafel en de intieme setting die je creëert. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor een bartafel in jouw keuken.

© Pexels.com

Verschillende woonstijlen

Is er een bepaalde woonstijl die veelvuldig terugkomt in jouw woning? Kies dan een bartafel die aansluit bij deze stijl. Kies bijvoorbeeld voor een industriële bartafel, met bruine en zwarte details. Deze woonstijl staat immers bekend om het gebruik van neutrale kleuren en heeft doorgaans een rauwe look. De combinatie van metaal en hout behoort ook tot de industriële stijl. Ook kan je kiezen voor een moderne, klassieke bartafel. Deze tafel is gemaakt van moderne materialen en neutrale kleuren. Hiermee creëer je rust in de ruimte. Kortom, de meubels van Emob zijn geschikt voor elke woning, of je nu een industriële, moderne of andere woonstijl hebt toegepast in jouw huis!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *