Lifestyle & Interieur

Beleef de zomer van je leven

Met de zomer voor de deur is het tijd om de agenda’s er weer eens bij te pakken. Wat kun je deze zomer allemaal doen? Er is in eigen land genoeg te zien, doen en beleven. Maar ook buiten de landsgrenzen kun je ontzettend toffe activiteiten ondernemen. Of je nu graag een actieve activiteit onderneemt of het liever wat rustiger aan doet? Met onze tips weet je in ieder geval dat je een hele leuke zomer tegemoet gaat. De tips zullen voornamelijk in het teken staan van reizen, ontspannen en ontdekken. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch het leukte wat er is?

1. Boek een ontspanweekend in Amsterdam

Amsterdam is een hele bruisende stad. Je kunt er van alles doen en ondernemen. Met zijn rijke historie, romantische grachten, bijzondere musea en duizenden restaurantjes hoef jij je in Amsterdam geen moment te vervelen. Maar wist je dat de stad zich ook perfect leent aan een heerlijk relax weekend? Eén van de mooiste en meest populaire spa’s van Nederland staat namelijk in Amsterdam. Wellness Hotel en Spa Zuiver, net buiten het stadscentrum van de drukke stad, biedt je een oase aan rust aan. Met verschillende baden binnen en buiten is dit dé perfecte manier om even te ontspannen. De spa ligt aan de rand van het Amsterdamse bos, dus je kunt ook tussendoor nog even de natuur in. Het Wellness hotel biedt verschillende arrangementen aan. Houdt rekening dat dit een spa is waar badkleding enkel gedragen mag worden op dinsdag, woensdag en donderdag. Wel worden er badjassen en slippers aangeboden. De baden en sauna’s binnen zijn prachtig, maar vooral de sauna’s en het zwembad buiten zijn een echte aanrader. Met honderd zonnebedjes zul jij gegarandeerd ook jouw plekje kunnen bemachtigen en kan je even bijkomen terwijl je af en toe even het water induikt.

2. Bezoek een Belgische stad waar je nog niet eerder bent geweest 

Ons eigen land heeft ook heel veel leuks te bieden. De grote steden zoals Antwerpen, Brussel, Brugge en Gent ben je wellicht al geweest, maar de kleinere stadjes zijn ook zeker de moeite waard. Denk hierbij aan Damme, Dinant, Leuk en Namen. Het is ook leuk om en s een foodtour te doen in de stad die je bezoekt. Zoek op voorhand een leuke plek uit om te lunchen, een plek voor een koffietje en een plek voor het avond eten. Wandel van de ene naar de andere plek. Zo krijg je zowel je stappen binnen, zie je een groot deel van de stad en zal je allerlei leuke hotspots ontdekken.

3. Boek een last minute naar het buitenland 

© Pexels.com

Wist je dat je via Brussel Zaventem en Brussel Charleroi heel goedkoop naar het buitenland kunt vliegen? Het gaat dan voornamelijk om andere Europese bestemmingen. Budget Airlines Vueling en Ryan Air bieden meer dan tien bestemmingen aan die je vanuit België kunt bezoeken. Denk hierbij aan Malaga, Dublin, Barcelona, Rome en Porto. Je kunt als je goed zoekt zelfs een retourticket vinden voor onder de € 50,- per persoon. Even een andere opgeving opzoeken is altijd een goed idee. Waar ga jij deze zomer naar toe?

Dit vind je misschien ook leuk...