Wat is er te beleven in Plopsaland?
Lifestyle & Interieur

Wat is er te beleven in Plopsaland?

Plopsaland is een pretpark gelegen in België. Er zijn meerdere locaties van Plopsaland, in dit artikel ga ik het hebben over Plopsaland De Panne. Het is een pretpark voor jong en oud en is in het thema van studio 100. Er zijn verschillende studio 100 helden aanwezig in het park en veel attracties staan in het thema van studio 100. Denk bijvoorbeeld aan het huis Anubis achtbaan, de Ploptuin en Amika het paard. In dit artikel ga ik je meer vertellen over de leukste achtbanen en attracties in Plopsaland De Panne.

Anubis The Ride

Deze achtbaan is voor de echte waaghalzen. Je komt in de sferen van het mysterieuze huis Anubis. De achtbaan bereikt een snelheid van wel 90 kilometer per uur en is 34 meter hoog. Je moet minimaal 1.25 m zijn om een ritje in deze achtbaan te maken (met begeleiding). Ben je een echte huis Anubis fan en ben je niet snel bang? Dan mag je deze achtbaan niet overslaan bij een bezoek aan Plopsaland!

De Koffiekopjes

De koffiekopjes is een echte familieattractie waar iedereen van kan genieten. Het zijn verschillende reuze kopjes waar je met je gezin in kunt zitten. Ze draaien en zwieren in het rond. Hiermee bezorgen ze iedereen een plezier.

Het bos van Plop

In deze attractie ga je de wereld van de kabouters ontdekken. Bij deze familieattractie zit je samen in een bootje en vaar je langs het dorp van Plop en de andere kabouters. Alle honderden kabouters kun je vanuit je boot zien als je goed oplet. Iedereen mag in deze attractie, ongeacht je lengte, dus de hele familie kan gezellig mee genieten van de wonderlijke wereld van de kabouters.

Nachtwacht- Flyer

Ben jij meer van de actie en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is de Nachtwacht- Flyer wat voor jou! Deze attractie zorgt voor een flinke adrenaline kick door je lichaam. Deze zweefmolen is maar liefst 70 meter hoog! De Nachtwacht- Flyer zwiert je in het rond en ondertussen kun je in de lucht genieten van het uitzicht over het gehele park. Als je heel goed kijkt kun je vanuit de achtbaan op 70 meter hoogte zelf de zee zien in de verte.

Amika

De dierenliefhebbers hebben geluk in Plopsaland. Het echte paard Amika staat hier namelijk in de wei en kun je komen bewonderen en aaien. Het paard genaamd Amika speelt in de serie Amika en is het paard van Merel. Naast Amika heeft het park nog meer dieren die je kunt bezoeken zoals konijnen en geiten.

© Pexels.com

SuperSplash

Als je van water houdt moet je zeker langsgaan bij de SuperSplash. Je zit in een piratenschip en gaat het donker in naar de piraten. Op het hoogste punt gaat de boot naar buiten en beland je in het water met een verfrissende Splash water.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten attracties in Plopsaland De Panne. Er zijn er nog veel meer dan hierboven genoemd zijn dus dat wordt voor iedereen genieten.

Dit vind je misschien ook leuk...