Verras je mannelijke partner met deze 3 unieke cadeautips
Relaties & Carriere

Verras je mannelijke partner met deze 3 unieke cadeautips

Je kent het wel, enkele dagen of weken voor de verjaardag van je partner moet je nog met een origineel cadeau om de hoek komen. Niet gemakkelijk, want wat geef je nu aan de man van je dromen? Geen paniek! Na het lezen van onderstaande blog heb je zo 3 unieke cadeautips voor de verjaardag van je mannelijke partner.

Maak het persoonlijk

Een etentje of een bierkorf is passé, zorg voor een persoonlijk cadeau waar je partner nog jaren van geniet. Denk maar aan een gepersonaliseerde telefoonhoes of een gravering op zijn laptop. Op deze manier zorg je enerzijds voor een uniek cadeau, maar anderzijds gaat je partner automatisch aan je denken bij het zien van zijn laptop of gsm.

Een gepersonaliseerde telefoonhoes gaat van een leuke foto van jullie twee tot een grappige foto of quote die hem typeert. Op zoek naar inspiratie voor dit type cadeau? Geen probleem! We raden het medium ‘Pinterest’ aan om je research hierover te doen. Er zijn namelijk tal van webshops die dit cadeau aanbieden.

Denk groot en avontuurlijk

Kies voor avontuur of cultuur als hij hiervan houdt. Door bijvoorbeeld aan een citytrip cadeau te doen, hierdoor maak je het niet alleen avontuurlijk en groot, maar profiteer je gewoon lekker mee van je eigen cadeau. Twee vliegen in één klap, vind je niet? Sprekend over vliegen, op google kan je makkelijk en eenvoudig goedkope vluchten vinden naar tal van bestemmingen binnen Europa. Dit gaat over vliegtuigen die de bijhorende maatschappij niet opgevuld krijgt. De hamvraag is natuurlijk, is je partner iemand die van warmte houdt of van de koude? Op basis daarvan kan je uiteraard een gepast cadeau verzinnen.

Kies voor luxe

© Pexels.com


Een man verassen met een nieuwe horloge, ketting of kledingstuk is en blijft toch wel het cadeau waar je de typische man blij mee maakt. Dit is namelijk een cadeau waar hij op lange termijn veel plezier mee beleeft. Daarnaast weet je ook meteen of hij er oprecht blij mee is als hij het regelmatig aandoet! Uiteraard valt dit alles te bezien hoeveel budget je wilt vrijmaken voor zulke cadeaus. Gelukkig zijn er websites zoals Zalando die ook merkkledij onder sale plaatsen. Hierdoor word een koopje doen steeds reëler.

Kortom, als je op zoek bent naar een uniek cadeau, denk dan in de richting hoe hij zou denken. Wat typeert hem? Welke unieke eigenschappen heeft hij? Op basis hiervan kan je een leuk cadeau bedenken. Dit kan gaan van een citytrip tot een telefoonhoesje. Alles is mogelijk en niks is slecht, zolang het cadeau vanuit je hart vertrekt. Ben je toch ten einde raadt? Geen probleem! Brainstorm is met vrienden of familie of start je zoektocht eens op Pinterest.

Dit vind je misschien ook leuk...