De voordelen van een korte coupe!
Gezond & Wel

De voordelen van een korte coupe!

Veel vrouwen vinden het lastig om te bedenken wat ze met hun haar moeten doen als ze weer eens in de kappersstoel zitten. Het is altijd een uitdaging om iets leuks en vernieuwends te bedenken, en het vergt nogal wat moed om thuis te komen met een totaal ander kapsel dan voorheen. Het is wel onwijs leuk en gaaf om eens een totaal andere oogopslag te hebben, dankzij een kort kapsel. Veel meiden vinden lang haar het summum van vrouwelijkheid, maar dat is helemaal niet waar. Je kapsel en het lange haar bepalen niet hoe vrouwelijk je bent of eruit ziet, dat komt van binnenuit. Ga daarom eens experimenteren met verschillende soorten kapsels, om te kijken waar je je het meest comfortabel bij voelt. Misschien is dat wel een prachtige pixie cut, of ben jij meer in voor een stoere boblijn? Alles kan, een kort kapsel betekent niet dat je nog maar een manier hebt om je haren te dragen. Een kort kapsel kan alsnog zeer veelzijdig zijn. Twijfel niet langer en laat je haren eens kort knippen, dat is volledig volgens de laatste trends. Hieronder vind je tevens drie redenen waarom een kort kapsel heerlijk en stijlvol is!

Lekker fris en koel in de zomer

In de zomer kunnen de temperaturen in Nederland vrij hoog oplopen, en het kan behoorlijk warm worden in huis en buiten in de tuin. Het is dan ook fijn als er enkele manieren zijn om het wat koeler te krijgen. Je kan immers een ventilator neerzetten waardoor je kan genieten van een heerlijke frisse wind, of je kan kiezen om een drankje met ijsblokjes te drinken. Maar, het is nog veel efficiënter en sneller om voor een kort kapsel te kiezen. Op deze manier heb je geen bos haar meer in je nek, waar de straaltjes zweet over je rug van gaan lopen. Het is veel fijner om gewoon een korte bob te hebben zodat jij het hoofd koel kan houden.

Geen moeite meer doen in de ochtend

Als je in de ochtend moeite hebt met opstaan, en geen zin hebt om enkele minuten aan je haar te besteden om je kapsel te fatsoeneren, dan is een kort kapsel het ideale kapsel voor jou. Je hoeft namelijk maar een paar keer met je handen door je haar te gaan, en de kans is groot dat het kapsel al helemaal op zijn plek zit. Zeg gedag tegen warrig en futloos haar: doordat je kort haar hebt, heb je veel meer volume en dikte!

Sexy en stoer de perfecte combinatie

© Pexels.com

Volgens mannen is kort haar bij vrouwen het ideale kapsel, aangezien het sensueel, stoer en sexy is. Een vrouw kan enorm verleidelijk met kort haar zijn, en veel mannen vinden het dan ook een groot pluspunt als de vrouw met wie ze daten kort haar blijkt te hebben. De meeste vrouwen denken dat mannen er juist op af knappen, maar dat is een groot leugen. Bovendien, moet je je niet zoveel aantrekken van de mening van het andere geslacht. Als jij je er goed bij voelt, dan is het een perfect kapsel voor jou.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *